FESTES POPULARS 2014

FESTES POPULARS 2014
FACEBOOK FESTES POPULARS 2014

Reivindicació i construcció del Centre Cultural Rambleta en imatges

viernes, 3 de febrero de 2012

NOTA INFORMATIVA AVV SANT MARCEL·Lí

Gairebé  dos anys després arriba Valenbisi a Sant Marcel•lí València, 2 de febrer de 2012

Prop de dos anys després d'iniciar-se el servei d'estacions de bicicletes implantat per l'Ajuntament de València i portat a terme per l'empresa Valenbisi, els veïns de Sant Marcel•lí han rebut, això sí amb satisfacció, les dues estacions previstes inicialment en el mapa de punts d'ancoratge d'aquest tipus de servei.

Els veïns no entenen el motiu ni la causa pel qual, segons ells, han estat l'últim barri de la ciutat a instal·lar-se aquest tipus servei. De fet han hagut de recórrer a l'oposició, en aquest cas al Grup Municipal de Compromís, perquè els tirés una mà i li recordés al Sr. Novo, a través de preguntes i mocions tant en comissió com en el ple, “l'oblit” i la postergació en què tenia sotmès al seu barri.

Com es recordarà fa més de mig any que es van instal·lar estacions als barris de la Creu Coberta i, abans de Nadal, en Camí Reial, situats al nord i sud respectivament del barri de Sant Marcel•lí. Aquest mateix matí ja estaven sent usades les bicicletes per ciclistes segons es mostra en la imatge, la qual cosa demostra que els veïns les estaven esperant com a “aigua de maig”.

Vicent Soler
Portaveu de l’A.VV. del barri de Sant Marcel•lí

i vocal de MM.CC.

No hay comentarios: