FESTES POPULARS 2014

FESTES POPULARS 2014
FACEBOOK FESTES POPULARS 2014

Reivindicació i construcció del Centre Cultural Rambleta en imatges

miércoles, 24 de septiembre de 2008

voluntariat pel valencià



El Voluntariat pel Valencià és un programa lingüístic creat l’any 2005 per Escola Valenciana-Federació d’Associacions per la Llengua,entitat que treballa per la normalització plena del valencià com a objectiu fundacional.

El Voluntariat pel Valencià és el projecte de participació lingüística que posa en contacte voluntaris valencianoparlants que vulguen destinar una hora a la setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar en valencià amb participants (aprenents) que necessiten reforçar l’aprenentatge de la llengua.

El projecte del Voluntariat pel Valencià té com a objectiu general fomentar l’ús del valencià entre ciutadans que viuen al nostre territori procedents tant de l’estranger com de la resta de l’Estat, i també als que resideixen fa anys a la Comunitat Valenciana, o que fins i tot hi han nascut, oferint situacions de comunicació i conversa a les persones que volen practicar el valencià.

Al barri de St. Marcel·lí, l’Associació de Veïnes i Veïns, junt a la Unió Musical l’Horta promouen la presentació d’aquest acte que es farà:

Dia: divendres, 26 de setembre
Hora: 21 h

No hay comentarios: