FESTES POPULARS 2014

FESTES POPULARS 2014
FACEBOOK FESTES POPULARS 2014

Reivindicació i construcció del Centre Cultural Rambleta en imatges

miércoles, 24 de septiembre de 2008

Festes Populars 2008. Punt i seguit...


Dissabte passat a la vesprada, la banda de la Unió Musical l’Horta, va posar el passador d’or a la 32a edició de les Festes Populars del barri Sant Marcel.lí, que van finalitzar amb el concert que la societat musical del barri va realitzar en el pati del col.legi Sant Marcel.lí. Un concert, que a diferència d’anys anteriors, no va ser un festival de bandes, sinó un concert complet a càrrec de la banda del barri.
Les festes que s’han desenvolupat entre els dies 11 al 14, i el 19 i 20 de setembre amb un variat programa, gran participació de veïns i nombrosa assistència de visitants, que en la Volta a Peu van arribar a la xifra de 2500 participants. Enguany l’oferta d’actes ludicofestius i esportius ha sigut molt variada; des de Trofeu futbolístic, Hip-Hop, Nit de ‘Rock’, revetles, Taller de Muixaranga, Moros i Cristians, Correfocs, concurs de paelles, passant per la Muixaranga dels Negrets de l’Alcúdia, el Cant d’Estil de Pep Gimeno “Botifarra”, Xarangas, Batucadas, cercaviles, ‘Rock’ en valencià, sense oblidar una de les activitats més importants que facilita la convivència entre veïns, els sopars populars en les casetes d’entitats, que durant cinc nits i amb gran assistència de veïns i visitants han fet, junt amb la resta d’actes, de la present edició unes festes inoblidables tant per a jóvens com per als altres veïns.
Associació de Veïnes i Veïns del barri Sant Marcel·lí
El pasado sábado por la tarde, la banda de la Unió Musical l’Horta, puso el broche de oro a la 32ª edición de las Fiestas Populares del barrio San Marcelino, que finalizaron con el concierto que la sociedad musical del barrio realizó en el patio del colegio San Marcelino. Un concierto, que a diferencia de años anteriores, no fue un festival de bandas, sino un concierto completo a cargo de la banda del barrio.
Las fiestas que se han desarrollado entre los días 11 al 14, y el 19 y 20 de septiembre con un variado programa, gran participación de vecinos y numerosa asistencia de visitantes, que en la Volta a Peu llegaron a la cifra de 2500 participantes. Este año la oferta de actos lúdicofestivos y deportivos ha sido mucho variada; desde Trofeo futbolístico, Hip-Hop, Noche de ‘Rock’, verbenas, Taller de Muixaranga, Moros y Cristianos, Correfocs, concurso de paellas, pasando por la Muixaranga dels Negrets de l’Alcúdia, el Cant d’Estil de Pep Gimeno “Botifarra”, Xarangas, Batucadas, pasacalles, ‘Rock’ en valenciano, sin olvidar una de las actividades más importantes que facilita la convivencia entre vecinos, las cenas populares en las casetas de entidades, que durante cinco noches y con gran asistencia de vecinos y visitantes han hecho, junto al resto de actos, de la presente edición unas fiestas inolvidables tanto para jóvenes como para los demás vecinos.

No hay comentarios: