FESTES POPULARS 2014

FESTES POPULARS 2014
FACEBOOK FESTES POPULARS 2014

Reivindicació i construcció del Centre Cultural Rambleta en imatges

domingo, 1 de enero de 2012

Valenbisi a Sant Marcel·lí

Compromís reclama a l’Ajuntament que instal·le les estacions de Valenbisi que va prometre al barri de Sant Marcel·lí

Joan Ribó, portaveu de Compromís: “Presentarem una moció a la Comissió d’Urbanisme per tal que l’Ajuntament complisca la seua paraula i instal·le les estacions que va prometre als veïns del barri.”
Compromís per València reclama al regidor Alfonso Novo que atenga la reclamació dels veïns i veïnes de Sant Marcel·lí i procedisca a instal·lar les estacions de Valenbisi que duen reclamant des de fa anys.
Una de les estacions hauria d’estar instal·lada al Bulevard Sud, a l’avinguda Tomàs Sala i l’altra front a la piscina municipal del Poliesportiu de La Rambleta. Des de l’Ajuntament es va assegurar als veïns que aquestes dues estacions estarien operatives al mes de setembre i no ha estat així.
A banda d’aquestes dues estacions, des de l’Associació de Veïns s’ha demanat instal·lar una altra estació front al Centre Cultural La Rambleta. A més, sembla que l’empresa que gestiona el Centre Cultural també ha demanat tindre una estació de valenbisi.
En paraules de Joan Ribó “l’Ajuntament hauria de fer cas de les peticions dels veïns i veïnes del barri, qui són qui millor coneixen els problemes de mobilitat del barri. Per això, Compromís presentarà una moció per tal de demanar que l’Ajuntament assumisca els seus Compromís i instal·le aquestes dues estacions, que millorarien la mobilitat del barri reduint l’ús del cotxe privat. L’equip de govern s’ompli la boca parlant de l’èxit de Valenbisi. Nosaltres ens ho volem creure i per això, esperem que el PP vote a favor de la nostra moció. Els veïns no entendrien el vot en contra”.

No hay comentarios: