FESTES POPULARS 2014

FESTES POPULARS 2014
FACEBOOK FESTES POPULARS 2014

Reivindicació i construcció del Centre Cultural Rambleta en imatges

sábado, 18 de octubre de 2008

Proves de càrrega viaducte de l'AVE

"Durant el matí del 16 d'octubre alguns veïns del barri Sant Marcel·lí s'han acostat a presenciar in situ les proves de càrrega del gegantí viaducte de l'AU, de més de 700 m. de longitud, que s'ha construït sobre el nou llit del Túria i la V30, just darrere del Tanatori Municipal i molt a prop del barri. En la prova han participat un total de 50 camions amb una càrrega de 40 tones de pes cada u, la qual cosa fa un total de 2.000 tones, i la seua duració ha ocupat, pràcticament, tot el matí.

Entre els veïns que observaven les proves regnava l'expectació o almenys la curiositat, alguns, inclús, han portat a sobre les seues càmeres fotogràfiques per a captar l'espectacularitat d'estes preceptives i obligades proves a fi de "immortaliltzar-les" amb els seus objectius. Això sí, tots els veïns que contemplaven les proves coincidien, no obstant això, que l'AVE cada dia està més prop del nostre barri i de la nostra ciutat".

"Durante la mañana del 16 de octubre algunos vecinos del barrio Sant Marcel·lí se han acercado a presenciar in situ las pruebas de carga del gigantesco viaducto del AVE, de más de 700 m. de longitud, que se ha construido sobre el nuevo cauce del Turia y la V30, justo detrás del Tanatorio Municipal y muy cerca del barrio. En la prueba han participado un total de 50 camiones con una carga de 40 toneladas de peso cada uno, lo que hace un total de 2.000 toneladas, y su duración ha ocupado, prácticamente, toda la mañana.
Entre los vecinos que observaban las pruebas reinaba la expectación o cuanto menos la curiosidad, algunos, incluso, han llevado consigo sus cámaras fotográficas para captar la espectacularidad de estas preceptivas y obligadas pruebas con el fin de "inmortalizarlas" con sus objetivos. Eso sí, todos los vecinos que contemplaban las pruebas coincidían, no obstante, en que el AVE cada día está más cerca de nuestro barrio y de nuestra ciudad".


10:25 hores (s'inicia la prova)

11:52 hores (en plena prova)

13:45 hores (finalitzant la prova)


No hay comentarios: