FESTES POPULARS 2014

FESTES POPULARS 2014
FACEBOOK FESTES POPULARS 2014

Reivindicació i construcció del Centre Cultural Rambleta en imatges

domingo, 2 de junio de 2013


L'Associació de Veïnes i Veïns del Barri Sant Marcel·lí, en complir-se el dia 5 de juny un any del tancament de la piscina i del poliesportiu Rambleta vol fer una concentració de protesta en la porta de la piscina.
A les veïnes i veïns no ens val que la causa siga per litigis judicials entre l’Ajuntament i la UTE que ho gestionava (Inserai-Serdepor), o a causa que cap empresa s'haja interessat per la seua gestió. El fet cert i verificable és que les veïnes i els veïns portem un any sense piscina ni poliesportiu i que durant aquest període de temps ningú no ha assumit les seues responsabilitats de mantenir tancades estes instal·lacions esportives.

Precisament per denunciar aquest fet: «que haja transcorregut un any sense que s'haja reobert el Poliesportiu i sense que s'hagen assumit responsabilitats», que convoquem una concentració en la porta de la piscina el dimecres 5 de juny a les 19.30 h.
Per tal que una gran concentració hem de donar la mojor difusió posible, per això vos adjuntem un cartell que podeu reproduir per a pegar-lo en el vostre pati o en la vostra zona.



No hay comentarios: