FESTES POPULARS 2014

FESTES POPULARS 2014
FACEBOOK FESTES POPULARS 2014

Reivindicació i construcció del Centre Cultural Rambleta en imatges

martes, 6 de marzo de 2012

MANIFEST DIA DE LA DONA

Ni a ninguna ni a ningú no se li escapa la greu situació econòmica, política i social per la què travessa en aquests moments la nostra societat en general i la dona en particular.

És per això què, des d'aquesta entitat veïnal, volem manifestar el nostre descontent davant les decisions presses pels governs de les comunitats autònomes que:

       Estan reduint els pressupostos destinats a Polítiques d'Igualtat, a la Llei d'Autonomia Personal i a la Llei de Drets Sexuals i Reproductors.

       Estan trencant acords amb les organitzacions de dones tals com Centres d'Orientació a la Dona, Assessories Jurídiques, Cases d'Acollida per a dones víctimes de violència, etc.

       Estan eliminant subvencions de manteniment als Centres Municipals d'Atenció a les Dones.

       Estan desmantellant els Instituts de la Dona, per a promoure models de família tradicionals.

       Incompleixen les lleis d'igualtat real de dones i homes amb totes les seues polítiques.

Tot açò suposa una violenta agressió als avanços aconseguits des de l'adveniment  de la democràcia, és a dir, des de fa més de 30 anys de la lluita dels drets per a les dones.

Finalment volem assenyalar que, tenim un compromís important i necessari amb les dones per a treballar des de la sensibilització per una cultura de pau i garantir la lluita en pro de la igualtat, la justícia i el desenvolupament de les polítiques d'igualtat per a les dones i reivindicar els seus drets.  

Sant Marcel·lí (València), 7 de març de 2012
A.VV. del barri de Sant Marcel·lí

No hay comentarios: