FESTES POPULARS 2014

FESTES POPULARS 2014
FACEBOOK FESTES POPULARS 2014

Reivindicació i construcció del Centre Cultural Rambleta en imatges

jueves, 5 de noviembre de 2009

El Centre Cultural Rambleta estarà "llest" en any i mig
L'Associació de Veïns de Sant Marcel·lí, la de Sant Vicent (Camí Reial) i la societat Unió Musical l'Horta de Sant Marcel·lí, han mantingut a última hora del matí de hui una llarga reunió amb el primer Tte. d'Alcalde i regidor de Grans Projectes Urbans, Alfonso Grau, a instàncies de les tres entitats.

En primer lloc s'han tractat temes relacionats amb el Centre Cultural Rambleta (CCR), els primers treballs d'excavació del qual es van iniciar el passat mes d'octubre. En este sentit se'ls ha informat que l'actual UTE està constituïda per quatre empreses, CYES i ORTIZ Construcciones y Servicios, ambdós amb el 33,34 per cent del capital i SECOPSA i Ámbito de Gestión Cultural amb el 16,66 per cent cada una. Esta última empresa serà l'encarregada de dur a terme la gestió cultural, després de la retirada de Ruzafa Show de la UTE. En este sentit, el regidor de Grans Projectes Urbans, ha assegurat a les entitats presents que els plantejaments de la gestió cultural no variaran gens ni miqueta respecte del projecte original, mantenint-se, íntegrament, els postulats amb què va ser adjudicat i que figuraven en el plec de condicions del projecte de licitació.

Pel que es referix al projecte constructiu, es mantindrà l'aspecte exterior i la superfície "pisable" del projecte original del CCR, encara que s'ha produït un modificat per temes relacionats amb la seguretat (Bombers) de la Sala Multiusos, inicialment situada en l'última planta, que serà traslladada a la planta baixa, per la qual cosa es redistribuiran els espais de la planta baixa; cafeteria, sala d'exposicions i biblioteca, entre altres. Esgotat totalment el termini per a la finalització d'obra la UTE ha demanat una pròrroga a l'Ajuntament, la qual es troba en estos moments pendents d'autorització i se situaria entorn dels dèsset mesos. Finalment, Alfonso Grau, s'ha mostrat obert a mantindre, quan estiguen avançades les obres, una trobada a quatre bandes; Ajuntament, Ámbito de Gestión Cultural, Associació de Veïns i Unió Musical l'Horta, per a abordar assumptes relacionats amb la gestió cultural.

Una roda de premsa per a exposar les Obres en Superfície del Nuc Sud

En un altre orde de coses les associacions de veïns de Sant Marcel·lí i de Sant Vicent (Camí Reial) han arrancat, d'Alfonso Grau, la celebració en breu d'una Roda de Premsa, on el regidor de Grans Projectes Urbans, expose als MMCC el projecte de les Obres en Superfície del Nuc Sud, una vegada conclosos per l'ADIF els treballs ferroviaris. Es tracta dels temes relacionats amb l'execució del Parc Sud, futur bulevard Pintor Remigio Soler i vials annexos.
Els veïns li han demanat a més que, en eixa roda de premsa, es comprometa que les obres, fonamentalment a càrrec de la Conselleria d'Infraestructures i de l'Ajuntament, encara que en una xicoteta part també de Foment, s'executen sense solució de continuïtat amb les de l'ADIF, i que defenga els interessos dels veïns davant d'Infraestructures i Foment.
Vicent Soler i Alba, AA VV barri Sant Marcel·lí

No hay comentarios: