FESTES POPULARS 2014

FESTES POPULARS 2014
FACEBOOK FESTES POPULARS 2014

Reivindicació i construcció del Centre Cultural Rambleta en imatges

jueves, 29 de octubre de 2009

Sant Marcel•lí te'm per la viabilitat del tramvia orbital


NOTA INFORMATIVA


Els veïns de Sant Marcel·lí estan profundament preocupats per les notícies que s'han difós durant els últims dies que fan referència a la paralització de les obres de la línia T2, que apunten a més a més, als problemes de finançament de la part de la infraestructura que encara falta per executar d'esta línia de tramvia. Esta circumstància podria provocar un possible ajornament de la seua posada en servici.

L'Associació de Vecin@s de Sant Marcel·lí, que es va reunir fa un any amb el director general de Transports, Vicente Dómine, te'm que existisquen així mateix problemes de finançament per a l'inici de les Obres de la línia T6, coneguda també com a tramvia orbital. Els problemes econòmics sorgits en la finalització de la T2 han posat en alerta als veïns de Sant Marcel·lí, que temen que l'inici de les obres de la T6, una infraestructura de transport llargament reivindicada pels barris situats a l'un i l'altre costat del Bulevard Sud, veuen com s'esfuma la promesa del citat alt càrrec de la Conselleria d'iniciar les Obres del T6 en 2010, per la qual cosa consideren eixa data com a virtual i de poca credibilitat.

A pesar d'este panorama tan descoratjador els veïns de Sant Marcel·lí no es van a quedar “amb els braços creuats” i no desistiran en la lluita per la consecució d'esta infraestructura de transport pel Bulevard Sud. Per això, a més de sol·licitar una nova reunió amb el Director Gral. de Transports, estan treballant ja en l'edició d'un butlletí monogràfic sobre esta problemàtica que repartiran per les 4.000 vivendes de la barriada el pròxim mes de novembre.


AA VV del barri Sant Marcel·lí

No hay comentarios: