FESTES POPULARS 2014

FESTES POPULARS 2014
FACEBOOK FESTES POPULARS 2014

Reivindicació i construcció del Centre Cultural Rambleta en imatges

viernes, 20 de febrero de 2009

Instal·en enllumenament al carrer San Vicent

Davant de la insistència de l’Associació de Veïnes i Veïns del barri, i perquè la petició és justificada, finalment la Delegació d’Enllumenat de l’Ajuntament s'ha decidit a instal·lar enllumenat provisional en el tram del carrer Sant Vicent Màrtir del barri Sant Marcel·lí, concretament entre els números 357 i 375. Es tracta d’un tram d’edificis consolidats, els veïns dels quals se sentien discriminats per l’Ajuntament, quan a l'enllumenat públic es referix.
La decisió va ser comunicada a l’entitat veïnal del barri ahir mateix, al temps que els operaris de la contracta començaven els primers treballs consistents a estendre la línia elèctrica i a instal·lar els corresponents punts de llum. Tant els veïns i veïnes de la zona afectada com l’Associació de Veïnes i Veïns del barri Sant Marcel·lí, saluden el canvi d’actitud de la Delegació d’Enllumenat atenent la seua petició d’enllumenat en l’esmentat tram del carrer Sant Vicent Màrtir.






Ante la insistencia de la Asociación de Vecinas y Vecinos del barrio y lo justificado de la petición, finalmente, la Delegación de Alumbrado del Ayuntamiento ha decido instalar Alumbrado provisional en el tramo de la calle San Vicente Mártir del barrio San Marcelino, concretamente entre los números 357 y 375. Se trata de un tramo de edificios consolidados, cuyos vecinos se sentían discriminados por el Ayuntamiento en lo que a alumbrado público se refiere.

La decisión fue comunicada a la entidad vecinal del barrio ayer mismo a la vez que los operarios de la contrata comenzaban los primeros trabajos consistentes en extender el tendido eléctrico y en instalar los correspondientes puntos de luz. Tanto los vecinos y vecinas de la zona afectada como la Asociación de Vecinas y Vecinos del barrio San Marcelino, saludan el cambio de actitud de la Delegación de Alumbrado atendiendo su petición de alumbrado en el citado tramo de la calle San Vicente Mártir.



1 comentario:

Joakasfabio dijo...

MUY BUENO!!!
WWW.JOAKAS-CID.BLOGSPOT.COM