FESTES POPULARS 2014

FESTES POPULARS 2014
FACEBOOK FESTES POPULARS 2014

Reivindicació i construcció del Centre Cultural Rambleta en imatges

domingo, 12 de octubre de 2008

Comença a elevar-se el pont de prolongació de l’Av, Gaspar Aguilar

Després de molts anys de lluita i reivindicació, en els últims dies, han començat a elevar-se els primers pilars del pont de prolongació de l'Avinguda Gaspar Aguilar, a l'altura del camp de futbol del CDA Sant Marcel·lí i enfront del Tanatori Municipal.

La posada en servici d'este pont és condició sine quanon per a desmantellar l'antic pont ferroviari sobre la CV400 i tallar el trànsit que discorre actualment per l'esmentada carretera autonòmica (CV400), fent-lo passar pel nou pont i d'allí dirigir-lo a la V30 per a distribuir-lo bé pels marges del nou llit del Túria o cap a les poblacions de l'Horta Sud a través del corredor comarcal.

La construcció d'este pont ha ocasionat una problemàtica de falta d'aparcament a les instal·lacions del camp municipal de futbol Sant Marcel·lí que gestionen dos clubs del barri, el CDA Sant Marcel·lí i a l'Escola de futbol Salgui, pel fet que l'arrancada del nou pont en direcció eixida de València cap a la V30 ha fet desaparéixer la zona d'aparcament provisional que el CDA Sant Marcel·lí hi havia preparat fa uns anys amb els seus propis mitjans econòmics i la deguda autorització municipal.

Des d'abans de l'estiu l'Associació de Veïnes i Veïns i club de futbol Sant Marcel·lí, estem duent a terme multitud de gestions per a buscar una solució. Ens hem reunit amb l'ADIF, amb l'adjudicatària COMSA, amb la Fundació Esportiva Municipal i mantingut contactes amb Patrimoni, Trànsit, propietaris de sòl, entre altres múltiples gestions. Hi ha bona predisposició per part de l'ADIF i de COMSA per a buscar una solució (assumirien econòmicament el condicionament de la parcel·la), però el problema amb el qual ens trobem és que el sòl que podria utilitzar-se és encara de titularitat privada, encara que en el futur haja d'expropiar-se per a la segona fase del parc de la Rambleta, de moment pareix que no hi ha pressuposat en la Delegació d'Expropiacions per a continuar expropiant (i pagant) sòl. O siga, que l'assumpte està “verd“, mai millor dit.

Vicent Soler / A.VV. barri Sant Marcel·lí














No hay comentarios: