FESTES POPULARS 2014

FESTES POPULARS 2014
FACEBOOK FESTES POPULARS 2014

Reivindicació i construcció del Centre Cultural Rambleta en imatges

domingo, 15 de junio de 2008

Recollida de signatures per a la construcció del CCR


CENTRE CULTURAL RAMBLETA
SIS MESOS, UNA PEDRA

L'Associació de Veïns es va fundar en juny de 1976 i d’aleshores ençà ve reivindicant locals d'ús cultural al barri. Esta necessitat es fa més evident en crear-se en 1980 la Unió Musical l'Horta, que actualment integra una Banda de Música, una Escola, una Banda Juvenil, una Coral i una Orquestra de Cambra. Les falles Arquebisbe Olaechea-Sant Marcel·lí i Ingeniero José Sirera-Pío IX, els col·legis Ramiro Jover i Sara Fernández i l'Asociación Mujer y Cultura, són col·lectius que realitzen activitats teatrals i no disposen d’espais adients.
Davant la nostra insistència reivindicativa, en el discurs d'inauguració del Parc de la Rambleta en juny de 2001, Rita Barberá va assumir dotar al barri d’un equipament cultural. Resolts diferents problemes (sobretot l'expropiació dels terrenys necessaris), adjudicada la construcció del Centre Cultural Rambleta a la "UTE" formada per les empreses CYES, Gestión Cultural i Ruzafa Show el 28 d'abril de 2006 i col·locada la Primera Pedra el 7 de desembre de 2007, mig any després, encara no hem vist cap tipus de treball que supose l’inici real de les obres. Per la qual cosa

EXIGIM:

explicacions clares i convincents dels motius pels quals encara no s'han iniciat les obres del Centre Cultural i demanem el compliment de les reiterades promeses electorals de l’Alcaldessa de València i l'immediat inici de les obres sense cap demora.












No hay comentarios: