FESTES POPULARS 2014

FESTES POPULARS 2014
FACEBOOK FESTES POPULARS 2014

Reivindicació i construcció del Centre Cultural Rambleta en imatges

viernes, 29 de febrero de 2008

EL 29 DE MARÇ CIRCULARÀ PER ÚLTIMA VEGADA EL TREN PEL NOSTRE BARRI


Una hora més tard d'allò previst, la reunió estava convocada a les 11 del matí i s'ha iniciat passades les 12 del migdia, Alfonso Grau, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de València i regidor de Grans Projectes Urbans, ha rebut a una representació de les juntes directives de les associacions de veïns de Sant Marcel·lí i Camí Reial.

Sobre el primer punt de l'orde del dia, la cota a què es realitzarà la rotonda que se situarà entre els carrers de Sant Pius X i Ciutat de l'Aprenent, el regidor ha avançat que no superarà un desnivell del 5% situant-se entre el 4 i el 5 %, per la qual cosa no suposarà cap barrera arquitectònica per a persones amb mobilitat reduïda.

Respecte del projecte d'Urbanització en Superfície, este es troba en una fase prou avançada de redacció i els punts de major conflictivitat estan pràcticament resolts. Seguint les reivindicacions veïnals es farà un disseny del bulevard Pintor Remigio Soler molt semblant al bulevard sud, és a dir una mitjana reduïda i àmplies voreres arborades. Este vial o nou accés a la V30 es farà per damunt dels túnels i el vial o carretera actual es desmuntarà. Així mateix es realitzarà un pont sobre la plataforma ferroviària per a tancar el corredor comarcal sud i permetre l'accés al Tanatori i a l'Ampliació del Cementeri. També es realitzarà una altra rotonda entre el final del carrer Sant Vicent màrtir i el carrer Soto Micó.

Segons se'ns ha comunicat el projecte d'Urbanització en superfície podria estar preparat en un o dos mesos. D'altra banda assenyalar que durant la reunió, l'Associació de V. i V. de Sant Marcel·lí, ha fet entrega a Alfonso Grau d'un dossier amb la Proposta de reubicació dels actuals Horts d'Oci en el Parc Sud que sorgirà amb la reordenació de les infraestructures ferroviàries i dels vials de la zona. La proposta ha sigut acollida amb interés pel regidor, adquirint el compromís d'integrar-la en el projecte d'Urbanització en Superfície.

A instàncies de del Sr. Grau, també ha estat present en la reunió José Salvador Martínez Císcar, director general de la societat València Parc Central Alta Velocitat 2003 S. A., en la qual estan presents l'administració central, l'autonòmica i la municipal. A l'eixida, Martínez Císcar, ens ha convocat a una reunió per al dia 9 d'abril en la seu de la societat València Parc Central, per a tractar de coordinar totes aquelles problemàtiques que es presenten durant els dos anys de termini de les obres. Finalment, ens ha assegurat que el dia 29 de març serà el DI.P.U.T. (dia que passarà l'últim tren pel talús actual).

Vicent Soler i Alba
AVV Sant Marcel·lí

No hay comentarios: