FESTES POPULARS 2014

FESTES POPULARS 2014
FACEBOOK FESTES POPULARS 2014

Reivindicació i construcció del Centre Cultural Rambleta en imatges

lunes, 30 de noviembre de 2009

Campanya “Per un Sant Marcel•lí més net”



Sant Marcel·lí, l'Associació veïnal del qual té acreditada fama de ser implacable a l'hora de demanar o reivindicar equipaments públics en el seu barri, també posa el seu esforç i econòmica a tractar de millorar l'aspecte dels seus carrers.
En este sentit ha iniciat una campanya titulada “Per un Sant Marcel·lí més net”, “Bones pràctiques al barri = un Sant Marcel·lí millor” per a la qual cosa ha editat centenars de cartells que està distribuint per totes les aules dels cinc col·legis de la barriada amb el personal directiu de les quals ha mantingut reunions explicatives dels objectius que es pretenen amb la campanya.
Al mateix temps ha realitzat la mateixa acció per tots i cada un dels comerços, en els establiments dels quals s'han col·locat cartells i s'ha comentat amb els seus titulars el motiu de l'acció mampresa. L'entitat veïnal adduïx que l'Ajuntament està complint amb la seua part de netejar el barri, però que els veïns han de millorar la seua col·laboració ciutadana per a mantindre-lo net.

En este sentit els veïns plantegen cinc bones pràctiques:

Utilitza les papereres
No deixes que el teu gos faça les seues necessitats en les voreres
Per a desfer-te dels mobles i matalafs telefona al 010
Tira cada residu en el seu contenidor
Separa del fem les piles i els aparells electrodomèstics: porta'ls a l'Ecoparc

Per a esta acció, que esperen que done els seus fruits a mitjà i llarg termini, l'Associació de Veïnes i Veïns han comptat amb el suport de la Conselleria d'Immigració i Ciutadania.

No hay comentarios: